• Sign-line-frame-ondemant
Home / LED BokstÀver Fasadlösningar / LED-kanal ljus bokstÀver för fasad och företagets hemvist

LED-kanal ljus bokstÀver för fasad och företagets hemvist

LED-kanal ljus logo typ namn bokstÀver för fasad och företag hemvist.

Vara lÄng distans synlig!

LJUS bokstÀver pÄ fram sidan (P5)

Den mest anvĂ€nda typen av Letter signage i reklam ansökan – Ă€r framtĂ€nd. Enligt kravet pĂ„ dekoration med ett bra visuellt intryck, LED-bokstĂ€verna Ă€r gjorda av aluminium, rost fritt stĂ„l, och speciella luminans akryl som husets material, som Ă€r lĂ€tt, smidig, kirurgiskt och det kan vara anpassade mĂ„lade till nĂ„gon fĂ€rg Avsluta. Det Ă€r med flexibla Repsol glas akryl plĂ„t för ytan och Ă€ven kan tillĂ€mpas 3M genomskinlig grafisk film till akryl plĂ„t yta för olika fĂ€rg för att möta alla typer av kundernas behov. Viktigast av allt Ă€r att vi antar LED-belysningskĂ€lla för att uppnĂ„ perfekt belysning som kan Ă€ga lĂ„ng livs lĂ€ngd och lĂ„g strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Aluminium, rost fritt stÄl 40-150 mm 150 mm 5 m till
Crystal 20-30 mm 70 mm 600 mm

BAKGRUNDSBELYST & HALO ljus bokstÀver (P6)

Bakgrunds belysning brev-med stark stereo sko pisk sensation effekt för att locka fler mÀnniskors uppmÀrksamhet. LED-bokstÀverna Àr tillverkade av aluminium, rost fritt stÄl och speciell luminans akryl som husets material och Front panelen som Àr lÀtt, smidig, kirurgiskt och det kan vara anpassade mÄlade till nÄgon fÀrg finish. En bak sida Àr med flexibla Repsol glas akryl plÄt för olika belysnings fÀrger för att möta alla typer av kundernas behov. För sin unika effekt, kommer ljuset upp bokstÀver monteras pÄ vÀggen med lÀmpligt avstÄnd genom att anvÀnda skruvar eller L form konsoler för att uppnÄ bÀttre visuellt intryck. Viktigast av allt Àr att vi antar LED-belysningskÀlla för att uppnÄ perfekt belysning som kan Àga lÄng livs lÀngd och lÄg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Aluminium, rost fritt stÄl 60-150 mm 150 mm 5 m till
Crystal 20-30 mm 70 mm 60 mm

FRONT & BAKGRUNDSBELYSTA ljus bokstÀver (P 7)

OmvÀnd kanal brev undertecknat eller LED signage av frÀmre & bakgrundsbelysta kanal bokstÀver-innehÄller inte bara fÀrgglada belysning men ocksÄ hög luminans med kombinationen av frÀmre & bakgrundsbelyst belysning stil. Akryl bokstÀver Àr tillverkade av aluminium, rost fritt stÄl och speciella luminans akryl som huset material och Front panelen som Àr lÀtt, smidig, praslar och det kan vara anpassade mÄlade till nÄgon fÀrg finish. En bak sida Àr med flexibla Repsol glas akryl plÄt för ytan och bak sidan för olika belysnings fÀrger för att möta alla typer av kundernas behov. Du kan anvÀnda den som alfabetet ljus bokstÀver-separat, eller skapa din ett stycke komposition. Viktigast av allt Àr att vi antar LED-belysningskÀlla för att uppnÄ perfekt belysning, som kan Àga lÄng livs lÀngd och lÄg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Crystal pÄ 30 mm 100 mm 600 mm

HALV sida & BAKGRUNDSBELYSTA ljus bokstÀver (P 8)

Skyltningen av halv-och bakgrundsbelysta kanal bokstÀver rÀknas som kreativ & fÀrska skyltar, vilket kommer att stÀrka ljus styrkan pÄ bakgrundsbelyst belysnings omrÄde och ge mer ovÀntad effekt. Materialet i halv sida kan göras av aluminium, rost fritt stÄl, och speciella luminans akryl, som huset material som Àr lÀtt, smidig, praslar och det kan vara anpassade mÄlade till nÄgon fÀrg finish. En annan halv skylt kommer att anta speciella luminans akryl för belysning. Kombinationen av halv-sida och back-lit effekt Àr ett perfekt alternativ för ljus upp bokstÀver för att tillfredsstÀlla alla typer av kunder behöver. Viktigast av allt Àr att vi antar LED-belysningskÀlla för att uppnÄ perfekt belysning som kan Àga lÄng livs lÀngd och lÄg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Aluminium, rost fritt stÄl 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

LJUS BOKSTÄVER MED KANT BELYSNING (P 8)

LED skyltning av Edge-lit kanal bokstÀver Àr med vÄr unika metod för att göra bra anvÀndning av sido belysningen för att uppnÄ en annan effekt av den genomskinliga kristall panel omgiven grÀnsen av Neon bokstÀver. Husets material Àr antaget med speciell luminans akryl för belysning. Viktigast av allt Àr att vi antar LED-belysningskÀlla för att uppnÄ perfekt belysning som kan Àga lÄng livs lÀngd och lÄg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

FRONT & ljus bokstÀver med SIDO belysning (P 9)

LED skyltning av frÀmre och sidobelysta kanal bokstÀver Àr den nyaste skylt produkt, som Àr med sÀrskild luminans akryl material för att genomföra hög ljus styrka ljus effekt. Och fronten kan vara med den flexibla akryl plÄt för ytan och kan ocksÄ tillÀmpas 3M genomskinlig grafisk film till akryl plÄt yta för olika fÀrg för att möta alla typer av kunder behöver. Viktigast av allt Àr att vi antar LED-belysningskÀlla för att uppnÄ perfekt belysning som kan Àga lÄng livs lÀngd och lÄg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

LJUSA BOKSTÄVER MED SIDOLJUS (P 9)

LED skyltning av side-lit kanal brev Àr utvecklad av vÄr unika teknik med speciell luminans akryl för att komma sann sidan luminans effekt. Dessa LED skylt bokstÀver Àr de mest populÀra belysning stil enligt dess eleganta effekt. LED skyltning Àr tillverkad av aluminium, rost fritt stÄl, och speciella luminans akryl som husets material och bak sida som Àr lÀtt, smidig, praslös och kan specialmÄlade till nÄgon fÀrg finish. Materialet Àr med flexibla Repsol glas akryl plÄt för olika belysnings fÀrger för att möta alla typer av kundernas behov. Viktigast av allt Àr att vi antar LED-belysningskÀllor för att uppnÄ perfekt belysning som har lÄng livs lÀngd och lÄg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

LED-SKYLTAR MED FLERA LAGER (S. 10)

Kombinationen av flera framtÀnda skyltar Àr uppbyggd i olika lager med olika lutning för att skapa speciella 3D-effekter.