• Sign-line-frame-ondemant
Home / LED Bokstäver Fasadlösningar / LED-kanal ljus bokstäver för fasad och företagets hemvist

LED-kanal ljus bokstäver för fasad och företagets hemvist

LED-kanal ljus logo typ namn bokstäver för fasad och företag hemvist.

Vara lång distans synlig!

LJUS bokstäver på fram sidan (P5)

Den mest anv√§nda typen av Letter signage i reklam ans√∂kan ‚Äď √§r framt√§nd. Enligt kravet p√• dekoration med ett bra visuellt intryck, LED-bokst√§verna √§r gjorda av aluminium, rost fritt st√•l, och speciella luminans akryl som husets material, som √§r l√§tt, smidig, kirurgiskt och det kan vara anpassade m√•lade till n√•gon f√§rg Avsluta. Det √§r med flexibla Repsol glas akryl pl√•t f√∂r ytan och √§ven kan till√§mpas 3M genomskinlig grafisk film till akryl pl√•t yta f√∂r olika f√§rg f√∂r att m√∂ta alla typer av kundernas behov. Viktigast av allt √§r att vi antar LED-belysningsk√§lla f√∂r att uppn√• perfekt belysning som kan √§ga l√•ng livs l√§ngd och l√•g str√∂mf√∂rbrukning f√∂r att implementera milj√∂ skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Aluminium, rost fritt stål 40-150 mm 150 mm 5 m till
Crystal 20-30 mm 70 mm 600 mm

BAKGRUNDSBELYST & HALO ljus bokstäver (P6)

Bakgrunds belysning brev-med stark stereo sko pisk sensation effekt för att locka fler människors uppmärksamhet. LED-bokstäverna är tillverkade av aluminium, rost fritt stål och speciell luminans akryl som husets material och Front panelen som är lätt, smidig, kirurgiskt och det kan vara anpassade målade till någon färg finish. En bak sida är med flexibla Repsol glas akryl plåt för olika belysnings färger för att möta alla typer av kundernas behov. För sin unika effekt, kommer ljuset upp bokstäver monteras på väggen med lämpligt avstånd genom att använda skruvar eller L form konsoler för att uppnå bättre visuellt intryck. Viktigast av allt är att vi antar LED-belysningskälla för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livs längd och låg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Aluminium, rost fritt stål 60-150 mm 150 mm 5 m till
Crystal 20-30 mm 70 mm 60 mm

FRONT & BAKGRUNDSBELYSTA ljus bokstäver (P 7)

Omvänd kanal brev undertecknat eller LED signage av främre & bakgrundsbelysta kanal bokstäver-innehåller inte bara färgglada belysning men också hög luminans med kombinationen av främre & bakgrundsbelyst belysning stil. Akryl bokstäver är tillverkade av aluminium, rost fritt stål och speciella luminans akryl som huset material och Front panelen som är lätt, smidig, praslar och det kan vara anpassade målade till någon färg finish. En bak sida är med flexibla Repsol glas akryl plåt för ytan och bak sidan för olika belysnings färger för att möta alla typer av kundernas behov. Du kan använda den som alfabetet ljus bokstäver-separat, eller skapa din ett stycke komposition. Viktigast av allt är att vi antar LED-belysningskälla för att uppnå perfekt belysning, som kan äga lång livs längd och låg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Crystal på 30 mm 100 mm 600 mm

HALV sida & BAKGRUNDSBELYSTA ljus bokstäver (P 8)

Skyltningen av halv-och bakgrundsbelysta kanal bokstäver räknas som kreativ & färska skyltar, vilket kommer att stärka ljus styrkan på bakgrundsbelyst belysnings område och ge mer oväntad effekt. Materialet i halv sida kan göras av aluminium, rost fritt stål, och speciella luminans akryl, som huset material som är lätt, smidig, praslar och det kan vara anpassade målade till någon färg finish. En annan halv skylt kommer att anta speciella luminans akryl för belysning. Kombinationen av halv-sida och back-lit effekt är ett perfekt alternativ för ljus upp bokstäver för att tillfredsställa alla typer av kunder behöver. Viktigast av allt är att vi antar LED-belysningskälla för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livs längd och låg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

Material Brev tjock lek Min höjd Max höjd
Aluminium, rost fritt stål 10-30 mm 40-70 mm 50 mm

LJUS BOKST√ĄVER MED KANT BELYSNING (P 8)

LED skyltning av Edge-lit kanal bokstäver är med vår unika metod för att göra bra användning av sido belysningen för att uppnå en annan effekt av den genomskinliga kristall panel omgiven gränsen av Neon bokstäver. Husets material är antaget med speciell luminans akryl för belysning. Viktigast av allt är att vi antar LED-belysningskälla för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livs längd och låg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

FRONT & ljus bokstäver med SIDO belysning (P 9)

LED skyltning av främre och sidobelysta kanal bokstäver är den nyaste skylt produkt, som är med särskild luminans akryl material för att genomföra hög ljus styrka ljus effekt. Och fronten kan vara med den flexibla akryl plåt för ytan och kan också tillämpas 3M genomskinlig grafisk film till akryl plåt yta för olika färg för att möta alla typer av kunder behöver. Viktigast av allt är att vi antar LED-belysningskälla för att uppnå perfekt belysning som kan äga lång livs längd och låg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

LJUSA BOKST√ĄVER MED SIDOLJUS (P 9)

LED skyltning av side-lit kanal brev är utvecklad av vår unika teknik med speciell luminans akryl för att komma sann sidan luminans effekt. Dessa LED skylt bokstäver är de mest populära belysning stil enligt dess eleganta effekt. LED skyltning är tillverkad av aluminium, rost fritt stål, och speciella luminans akryl som husets material och bak sida som är lätt, smidig, praslös och kan specialmålade till någon färg finish. Materialet är med flexibla Repsol glas akryl plåt för olika belysnings färger för att möta alla typer av kundernas behov. Viktigast av allt är att vi antar LED-belysningskällor för att uppnå perfekt belysning som har lång livs längd och låg strömförbrukning för att implementera miljö skydd.

LED-SKYLTAR MED FLERA LAGER (S. 10)

Kombinationen av flera framtända skyltar är uppbyggd i olika lager med olika lutning för att skapa speciella 3D-effekter.