• Sign-line-frame-ondemant
Home / LED Projektorer / Utomhus bild logo projektorer

Utomhus bild logo projektorer

Nya PHI 85 utomhus projektor är den mest kraftfulla bild projektor 8-21 M på marknaden.

Dessutom är det den mest kraftfulla utomhus system och dess 80 watt, luftkyld.

Hög effekt LED ger kompromisslös ljus styrka, vilket garanterar en lysande och skarp projektion i nästan alla situationer.

PHI 85 utomhus är den optimala lösningen vid projicering på färgade eller mörka ytor, eller när färgglada konstverk ska visas.

Projektorn är lämplig för fuktiga interiörer eller året runt utomhus bruk. Det maximala projektionsavstånd är 8 m i normal rums belysning och 21 m vid skymningen och natten.

Rekommenderad applicering:

Projektioner på fasader eller arkitektoniska element, meddelanden på trottoarer. Även vegetation och parker kan användas som en projektionsduk. Projektionsmotivet (gobo) kan ändras utan verktyg.

PHI 85 utomhus Silver €1 810,00
PHI 85 utomhus Svart €1 810,00
PHI 85 utomhus Vit €1 810,00

Dimensioner:

Garanti:

2 års garanti utom lampor och olja-effekt-folier, film och folie material
5 års garanti på glass Gobos endast om den används med OnDemant Ltd. produkter

Ordet “gobo” används i en värld av ljus och belysning för att betyda en formad mall som hÃ¥lls framför en ljus källa för att bilda en viss bild i ljus strÃ¥len. Ursprunget till ordet är inte bevisat, men vissa källor citerar det som möjligen är en förkortning för “grafisk optisk blackout”.

Referenser: IKEA (inomhus)

UTOMHUS PROJEKTION 5260

Utomhusprojektionen 5260 är en kraftfull fixtur för att integrera texturer, mönster och grafik i utomhusbelysningsdesign. Arma turen kan användas för ljus och dynamisk logo typ projektion samt precision inramning.

Med avancerad LED-teknik erbjuder den enastående energi effektivitet, kompakt storlek och obegränsade kreativa möjligheter.

Avstånd från 4-8-12-16-20 m

Exteriör projektion 500 MG
Smalt objektiv (12 °)

Platt-fält, hög kontrast bild projektion. Helt weatherized för problem fri användning med minimalt underhåll i utomhus installationer. Packad med funktioner, vilket ger stor kreativitet i att sätta upp spännande ljus effekter

T E C H N I C A L S P E C I F I C A T I O N S

Upp till 6100 lumen utgång med 4 spridnings vinklar varianter från smala till breda

Kraftfull nära-range och lång räckvidd projectionFlat-fält, hög kontrast bild projektion baserad på hög effekt LED engine4 lager av mångsidiga dynamiska effekter (färger, gobo projektion, gobo animation, prismor/frost)

Skarp bild Projektionrobust IP66-klassade bostäder

Minimalt underhåll – låg totalkostnad för ägandet

Längd: 415 mm
Bredd: 293 mm
Höjd: 444 mm
Vikt: 15 kg

Alla inkluderar monterings-

Pris: 3,990 euro, ex Works.