• Sign-line-frame-ondemant
Home / Köstyrning & Väntar Linje / Infällbart Köbälte

Infällbart Köbälte

Nya Tendiflex sport

tendiflex idrott tendiflex idrott tendiflex idrott

TENDIFLEX SPORT, vÃ¥r “bäst säljare” för flyg plats miljöer, finns i olika versioner (standard, med magnetisk bas, med hjul, Dual band)

TENDIFLEX utomhus med plastsockel

TENDIFLEX SPHERE och X-STREAM stolparna med exklusiv design av Flex och många möjligheter till anpassning.

Dessutom kan vi komplettera sortimentet med våra TENDIFLEX STELA BARS och våra GLASPARTITIONER.

Snälla, Observera att det hängande systemet i vår post, bandet slutet, är förenligt med den största delen av tjänster som faktiskt finns på marknaden, om flyg platserna redan använder andra märken av tjänster, dessutom kan våra tjänster vara tillgängliga både med vävning av 2, 30 m och 3, 30 M.

Nya framtida trender; Tendflix, X-Stream & Tendflix sphere.

Tendflix X-Stream
Den sportiga designen kombinerat med oändliga personaliseringsalternativ gör dessa portabla inlägg till en ny trendsättare. X-Stream är en utvecklad kö hanterings barriär, utformad för att tillgodose behoven hos ständigt föränderliga marknaden. Den kombinerar i en enda produkt vägledning tecken och utrymme lednings funktioner kombineras i en enda barriär.

Program

Tendflix sfär
Infällbart köstativ är ett helt nytt design element för en utrymmes hantering. 3D-bollen helst kombineras med smala linjer i strukturen, vad som gör det möjligt att skapa ett nytt koncept av Tendflix sphere. Många färg alternativ för ram och ring finns. Sphere levererar standard med det innovativa magnet lås systemet och långsam-återkalla bromsmekanismen.

Program