• Sign-line-frame-ondemant
Home / Kommunikations Skyltar / Classic Line

Classic Line

 

Traditionella lösningar – utbyte, grafik, Mobileflex, Infopole, Expoflex, Frameflex, Coridale plus, Flexbook.

 

Exchange Line

 

Exchange line möjliggör effektiv och flexibel kommunikation tack vare sin mångsidiga struktur med några effektiva grund element som kan kombineras på flera olika sätt för att passa kundens behov.

 

Grafisk Line

 

Grafisk linje är en serie anpassade metakrylatpaneler för att förmedla användarens egna bilder, varumärken och meddelanden. Graphic ‘ s Slim funktionell design gör den exceptionellt mÃ¥ngsidig och skräddarsydd.

 

Meddelande utbyte

 

Sido klämmor för enkel öppning och en hermetisk tätning.

Bara höja Graphic magnetiska ram och ersätta meddelandet-öppna, ta bort, infoga.

 

 

Mer från mobileflex

Med Mobileflex kan meddelanden förmedlas exakt på önskat sätt. De svängbara hjulen ger oöverträffad flexibilitet, framhävs av broschyr hållare och justerbara lampor vid sidan av de mer traditionella Exchange-eller Graphic-panelerna.

Mobileflex består av modulära element, antingen fasta eller på hjul, vilket möjliggör flera layouter och enkel omvandling av displayområdena.

 

 

Mer från infopole

 

Infopole är en ovärderlig resurs för att kommunicera och Visa som passar in överallt tack vare sin eleganta, funktionella design.

Det smala fristående eller väggmonterade systemet kan berikas med ett sortiment av olika element.


 

Displaypaneler i olika format, kombinerat med strategiska ljus källor för att belysa budskapet, är en av de många konfigurationer som möjligt med Infopole.

 

 

Mer från expoflex

 

 

Expoflex har en perfekt bild av olika displayelement för ökad synlighet. Den har ett elegant golvställ och en ram som innehåller displaypaneler och broschyr hållare, vilket möjliggör effektiv kommunikations hantering i någon del av rummet.

 

Mer från frameflex

 

Lägga förnyad kraft till bilder och meddelanden, utan att påverka deras presentation-detta är det enda syftet med FRAMEFLEX. Ramen för grundläggande design kan passa alla arkitektoniska stil eller inställning, och det är snabbt och enkelt att ändra budskapet.

 

Cordiale plus

 

Cordiale plus består av ett vridbart stativ som kan hålla meddelanden och broschyrer. Ett ovärderligt verktyg för elegant distribution av tryckt material. Placerad inuti displayområden och offentliga väntrum, cordiale plus väcker uppmärksamhet på sig själv, ger information och doserar broschyrer på ett ordnat sätt.

 

Flexbok

 

Flexbook är ett måste för att visa stora format meddelanden. Elegant och professionellt, har den en stor mängd information som kan konsulteras i bok form, och bladen är snabba och enkla att ändra. En väggmonterad version av Flexbook kan användas när det finns en begränsad mängd utrymme. Antalet paneler kan ändras på vilja, vilket gör systemet extremt mångsidig.