• Sign-line-frame-ondemant

Blow linje

 

Böjda former, en total brist på skarpa hörn och tredimensionella meddelanden gör BLOW inomhus skyltar helt unik. Blow ger intrycket att väggarna själva kommunicerar. Dessa kreativa vägvisning skyltar har en slimmad profil, nästan plana med väggen, sväller för att fånga din uppmärksamhet och guida dig på platser du inte vet.

Den Blow modulära systemet tillåter ett oändligt antal konfigurationer. Tack vare dess vridbara koppling, kan pilen vridas i alla riktningar gör BLOW exceptionellt mångsidig. Dessa inomhus riktnings skyltar är perfekt för att indikera i ett museum, som flyg plats vägvisning skyltning, toaletter skyltar eller inomhus skyltar var du vill.

Vägg, fönster, flagga, hängande och fristående versioner finns tillgängliga.

 

Blow är den idealiska lösningen för att styra, förklara och instruera, det huvudsakliga syftet med Wayfinding signage.

Den är gjord av färgad polykarbonat. Bakgrunds färgerna är vita och Antracit Grå, färgerna på text och varnings bilder är inte slumpmässiga, de är noga utvalda för att göra budskapet mycket synligt och läsbart, som resultaten av en nyligen genomförda studier har visat. Systemet för meddelande växling kan infogas i 14 cm-facket och associeras med en pil och en yttre ring. Meddelandet är 10 cm över och upp till 1 mm tjockt. Den medföljande satsen innehåller ett pappersark i A4-papper.